Vacature: ORTEC for Communications zoekt student

Hester Gras

ORTEC for Communications is op zoek naar een student die ofwel een stage zoekt, ofwel een bijbaan zoekt. Zowel hbo studenten als WO studenten zijn meer dan welkom! Start datum, aantal uren, wel of niet een onderzoek doen: alles is mogelijk in overleg.

Content is king, maar dat wist jij natuurlijk al. Ben je ondernemend, enthousiast en houd je van Online Communicatie? Creatief en handen uit de mouwen? Wil jij jouw Marketing & Communicatie skills verbeteren en jouw eigen ideeën uitwerken?
Dan ben je bij ORTEC for Communications aan het goede adres!

Over ORTEC for Communications

ORTEC for Communications is een onderdeel van ORTEC. ORTEC for Communications is een internationaal team met een start-up cultuur, maar wel binnen een groot bedrijf. Je kan ervaren hoe een idee wordt uitgewerkt tot een volwaardig product, met waarde voor onze klanten.
ORTEC heeft kantoren over de hele wereld. ORTEC for Communications is gevestigd in Amsterdam en Heraklion (Kreta, Griekenland). Onderling communiceren wij vrijwel alleen in het Engels, het is dus een must dat je Engels spreekt.

Wij maken het Relevance platform: een branded app en web portal voor bedrijven, waarmee zij naar hun medewerkers communiceren. Ouderwets gezegd een bedrijfsapp, maar in 2020 is het een full digital workplace! Deze medewerkers-apps en web portals leveren wij aan onze klanten, die een grootte hebben variërend van 200 medewerkers tot 120.000+ medewerkers, in Nederland en over de hele wereld. Onze klanten bevinden zich in zeer verschillende markten: van vliegtuigmaatschappijen en kinderdagverblijven tot een wereldwijde bakkerij met 125.000 werknemers. Wij werken binnen deze bedrijven met de professionals van onder andere de Interne Communicatie afdeling, HR, Digitalisering en IT.

Wat ga jij doen?

Om onze klanten op de hoogte te houden, zijn wij bezig om een app te maken speciaal voor hen. Hierin gaan wij hou hen op de hoogte houden over nieuwe features, tips&tricks hoe het platform beter te gebruiken, en nieuws uit hun vakgebied. Wij hebben jou nodig om toffe en interessante content te maken voor onze klanten! Filmpjes, infographics, vlogs, artikelen, alles kan. Hou je van (online) evenementen organiseren? Organiseer een klantendag of webinar. Graag zelfs, hoe meer en gekker, hoe beter!

Jouw werkzaamheden zijn dus onder andere:

 • Klant marketing & communicatie plan opzetten
 • Content kalender ontwikkelen en uitvoeren
 • Content ontwikkeling voor in de app (bedenken, produceren en live zetten)
 • Zelf initiatief nemen om manieren te bedenken om klanten te houden
 • Zelf initiatief nemen om klanten onderling te binden en kennis uit te wisselen
 • Klantendag of webinars organiseren
 • Digital stakeholder engagement
 • Onze contactpersonen bij onze klanten in kaart brengen: wat is hun werk en hoe kunnen wij hen beter bereiken, wat willen zij?

Denk je nu: dit is echt heel breed?! Dat klopt! We bieden veel ruimte om jouw eigen ideeën uit te werken en te maken.

Wie ben jij?

Je bent een 3e of 4e jaars student en bezig met een hbo-opleiding of WO studie in de richting Communicatie (Communicatie, Bedrijfscommunicatie, Marketing, Accountmanagement of iets vergelijkbaars). Of je nu op zoek bent naar een stage of een bijbaan zoekt: wij staan open voor allebei! Moet je voor een deel een onderzoek doen? Geen probleem, wij ondersteunen jou hierbij. Wij zoeken iemand die minimaal voor de duur van minimaal 5 maanden bij ons wil komen werken/stage lopen. Zoek jij dus een steady bijbaan voor het komende jaar of zelfs langer? Dat is ook heel fijn. Er is veel mogelijk in overleg.

 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
 • Goede beheersing van de Engelse taal
 • Een derde taal zoals Duits of Spaans is een pre
 • Creatief en ondernemend
 • Niet bang om nieuwe dingen te proberen
 • Iemand die actief onze klanten wil helpen hun werk beter te doen
 • Video editing skills, of bereid dit te leren

Wij bieden:

 • Toegang tot het meest toegewijde powerhouse in toegepaste wiskunde
 • Wordt onderdeel van onze missie om de wereld te verbeteren
 • Een open, vriendelijke en informele sfeer
 • Actieve personeelsvereniging voor leuke activiteiten met collega’s en het op inhoud gedreven Young ORTEC om lid van te worden
 • Uitstekende begeleiding tijdens je (afstudeer)stage of bijbaan
 • Goede stagevergoeding en een laptop

Wat je kunt verwachten:

Wij helpen je om jezelf te ontwikkelen op jouw vakgebied. We werken in een vlakke organisatiestructuur met korte communicatielijnen. Er heerst een open, informele, coöperatieve en positieve sfeer. We beschikken over meer dan 1000 medewerkers in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Roemenië, Italië, Polen, de Verenigde Staten, Australië en Brazilië.

Solliciteren?!

Denk jij nu: hoe kan ik solliciteren op deze gave mogelijkheid?! Ga dan naar careers.ortec.com, klik op Locatie Amsterdam, klik op ‘stage: meewerkstage ORTEC for Communications’ klik op Apply. Of stuur een mail naar hester.gras@ortec.com met jouw cv en motivatie, op een manier die bij jou past.

Ga naar onze website www.ortec.com en www.orteccommunications.com voor meer informatie over onze oplossingen en ervaringen van onze klanten.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sign up for our newsletter

Error: Contact form not found.

Let's talk

We can demonstrate
the power and ease
of our platform.